Godina je 1956. i jedan od najcjenjenijih porodničara u zemlji, dr. William Masters (Michael Sheen) želi proširiti svoje revolucionarno istraživanje ljudske seksualnosti. Međutim, najprije se mora suočiti s otporom kolega na Sveučilištu Washington u St. Louisu i pronaći pomoćnika koji se neće libiti dokumentirati njegovu kontroverznu studiju. Dok se trudi dobiti potporu sveučilišta i uz dopuštenje kolege dr. Ethana Haasa (Nicholas D'Agosto), ginekologa i porodničara na prvoj godini specijalizacije, Masters zapošljava Virginiju Johnson (Lizzy Caplan), rastavljenu majku dvoje djece koju ambicija i slobodoumni seksualni stavovi čine idealnom partnericom za studiju. Seleći se iz bolnice u bordel i obrnuto kako bi provodili istraživanje, nose se sa svojim kompliciranim privatnim životima i svojim sve složenijim i intimnijim odnosom. Dok se Masters na svakom koraku suočava s kritikama kolega, on i Johnson provode inovativno istraživanje koje će popločati put seksualnoj revoluciji. Dok im Mastersov kolega i mentor Scully (Beau Bridges) daje do znanja da njihov rad nikad neće biti odobren, Masters i Johnson kreću punom parom naprijed. Naime, ne obazirući se na Scullyjeva upozorenja, Masters dovodi prostitutku Betty u bolnicu gdje je on i Johnson mogu pomnije promatrati tijekom seksa. Nakon što unovači bolničke zaposlenike kao ispitanike, Masters prijeti odlaskom u drugu bolnicu ako Scully ne izloži njegov istraživački prijedlog Upravnom odboru. Njihov dugi put u pionirskom istraživanju ljudske seksualnosti tek počinje i ne namjeravaju dopustiti tadašnjem konzervativnom društvu da ih samo tako obeshrabri.

Bilo je na kanalima:

ZDF  Pink Ha Ha  Doma TV  ZDFneo  NOVA TV  

PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.