U novu sezonu N1 televizija krenula je novim projektom. Emisija N1 Newsroom pod voditeljsko-uredničkom palicom dugogodišnjeg novinara i urednika Domagoja Novokmeta te iskusnog reportera Ivana Skorina emitira se svakog dana u popodnevnom terminu od 16 do 18 sati. N1 Newsroom nastavlja se na cjelodnevno praćenje najvažnijih događaja uživo te donosi epilog dana i analizu najvažnijih priča iz perspektive samih aktera, stručnjaka, ali i N1 reportera koji su razvoj priče pratili na licu mjesta. U studiju N1 Newsrooma svakog će se dana razgovarati s relevantnim gostima - stručnjacima, komentatorima te analitičarima. N1 televizija je, kao i dosad, uživo na svim presudnim lokacijama te prva prenosi izjave ključnih aktera u pričama s terena. Posebna pozornost bit će posvećena društvenim mrežama, glasu građana i to iz minute u minutu. Novinari portala N1 televizije te kolege iz redakcija drugih medija izvještavat će o trendovima i reakcijama na događaje. N1 Newsroom pratite uživo od ponedjeljka do petka od 16 do 18 sati.

Emitira se na kanalima:

N1  

Sljedeće epizode:

17. 05. 2024.
16:00
Uživo N1 Newsroom
ponedjeljak
16:00
Uživo N1 Newsroom
utorak
16:00
Uživo N1 Newsroom
danas
16:00
Uživo N1 Newsroom
sutra
16:00
Uživo N1 Newsroom
PREPORUKE
  • Federacija danas

    image
    Sve vijesti u entitetu FBiH donosi vam emisija Federacija danas.
  • Bloomberg Markets: The Open

    image
    Bloomberg Markets: The Open. Jonathan Ferro hosts an hour long program centered around the Opening Bell on Wall Street. The program showcases the most insightful...
  • TG 1

    image
    TG1, expert information and news is the most watched news program on Italian television.
  • Vijesti

    image
    Vijesti dana.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.