Ono što vuče svet nisu lokomotive, već ideje i želje da ih ostvarimo, sada" govorio je Viktor Igo. U emisiji „Moja priča" nastojaćemo da vas upoznamo sa ljudima koji znaju odgovor na pitanje kako da svoje živote učine vrednim pamćenja. U TV formatu, kao u ramu za sliku, nastaje portret kroz priču o sebi i detaljima koji život čine dragocenim. Da ispričamo ko smo, jer se sve, iznenađujuće lako zaboravi.

Emitira se na kanalima:

RT Vojvodina 2  RT Vojvodina 1  

Sljedeće epizode:

subota
07:23
Moja priča
subota
22:47
Moja priča, Đorđe i Dragan Ivković
nedjelja
05:01
Moja priča
sutra
13:33
Moja priča
sutra
01:50
Moja priča
srijeda
02:15
Moja priča
PREPORUKE
  • Izum

    image
    Otkrijte neke od najuzbudljivijih proizvoda koje su stvorili europski znanstvenici i poduzetnici. Ova serija pokriva sve, od novog načina uštede energije do...
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Screen Heroes

    image
    Lights, camera.... action! “Screen Heroes: The Surf Film Festival World Tour” is a round up of the major surf film festivals around the globe. We are ready to...
  • Dalmatinski kalendar

    image
    Što se događalo na području Dalmacije kroz davnu prošlost, pogledajte u emisiji "Dalmatinski kalendar"!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.