SADRžAJ

Nakon što je napustio život pun kriminala i nasilja, Ray je reformirani dobar momak koji uživa u mirnom obiteljskom životu u predgrađu. Ali kada se otkrije njegova prošlost, Ray je ucijenjen na posljednji posao da pokupi tajanstveni paket. Nakon smrtonosne prevare ranjen je i u bijegu od nemilosrdnih ubojica koji neće prezati ni pred čim da se domognu onoga što on ima. Sada, dok životi njegovih najmilijih vise o koncu i opasnost vreba na svakom koraku, Rayeva je jedina nada da se osloni na svoju nasilnu prošlost kako bi preživio.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Braven (2018)

    image
    Drvosječa brani svoju obitelj od opasnih dilera drogom.
  • Najveći rizik (1996)

    image
    U francuskome gradu Nici Mikhaila Suverova (Jean-Claude Van Damme), bivšeg ruskog gangstera, proganjaju dva korumpirana agenta FBI-a Pellman (Paul Ben-Victor) i...
  • Spasilačka misija (2015)

    image
    Bivšeg operativca CIA-e otima skupina terorista. Kad mu sin dozna da ga CIA ne namjerava spasiti, kreće na vlastitu spasilačku misiju.
  • Pad anđela (2019)

    image
    Nakon događaja iz prošlog filma, agentu Tajne službe Mikeu Banningu (Gerard Butler) namjeste pokušaj atentata na predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Dok ga...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.