Ocjena: 4.8/10
Ocjena korisnika: 7.8/10
(10 glasova)

SADRžAJ

John Stratton, specijalni agent britanske kraljevske mornarice MI6, i njegov američki kolega Marty, odlaze u laboratorijski kompleks u Iranu kako bi pronašli ukradeno smrtonosno biokemijsko oružje. Nakon što otkriju da iza svega stoji međunarodna teroristička mreža, njihova misija pođe po zlu i Marty ostaje smrtnosno ranjen. Stratton se vraća u sjedište MI6 i saznaje da je bivši sovjetski operativac Berovski, kojeg se 20 godina smatra mrtvim, još uvijek živ i priprema osvetu za svoje bivše klijente korištenjem ukradenog kemijskog oružja. U utrci s vremenom koje dolazi, Stratton i njegov tim morat će upotrijebiti svu snagu i iskustvo koje imaju kako bi spriječili nadolazeću katastrofu.

Fotografije

StrattonStrattonStrattonStrattonStrattonStrattonStrattonStrattonStrattonStrattonStrattonStratton

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Braven (2018)

    image
    Drvosječa brani svoju obitelj od opasnih dilera drogom.
  • Spasilačka misija (2015)

    image
    Bivšeg operativca CIA-e otima skupina terorista. Kad mu sin dozna da ga CIA ne namjerava spasiti, kreće na vlastitu spasilačku misiju.
  • Pad anđela (2019)

    image
    Nakon događaja iz prošlog filma, agentu Tajne službe Mikeu Banningu (Gerard Butler) namjeste pokušaj atentata na predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Dok ga...
  • Progonjeni (2015)

    image
    Inspiriran istinitim događajima parova koji su na odmoru na udaljenom otoku u Bahamima, a koje lovi grupa modernih gusara, koji žele njihove identitete i živote.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.