poster

Terapie

TERAPIE (AKA. IN TREATMENT) EP. 17 (2011)

Dráma | Česko
Réžia: Marek Najbrt

SEZóNA: 1

EPIZODA: 17

OBSAH

Seriál TERAPIE je výjimečný svou psychologickou hloubkou, propracovaností postav i neobvyklým dějištěm. Téměř celý se odehrává v pracovně psychologa Marka Pošty (Karel Roden), kterého během jednotlivých dnů v týdnu navštěvuje několik různorodých pacientů.
Každé pondělí dochází do psychologovy pracovny vyzývavá Sandra (Tatiana Pauhofová), která se hned v úvodním díle přizná, že je do Marka zamilovaná. V úterý absolvuje terapii bývalý voják z Afghánistánu (Lukáš Hejlík), u kterého postupně vycházejí najevo jeho válečná traumata. Ve středu se psycholog setkává s mladičkou gymnastkou Lindou (Michaela Doubravová), jež předstíranou suverénností maskuje své sebevražedné sklony. Ve čtvrtek jej navštěvuje manželský pár (Aňa Geislerová a Martin Hofmann), který se hádá kvůli zvažovanému potratu a jehož neshody souvisejí se špatnou komunikací.
Každý pátek hrdina navštěvuje svou starší kolegyni, s níž konfrontuje své pochybnosti a rodinné starosti. Ditu zosobnila známá slovenská herečka Kamila Magálová. Psychologovu choť, s níž prožívá manželkou krizi, ztělesnila Klára Melíšková. Jejich dospívající dceru, s níž si otec rovněž moc nerozumí, si zahrála Berenika Kohoutová.

Epizoda 17 - Igor, úterý 10.00:
Voják Igor se na terapii dostaví o deset minut dřív, za čas navíc psychologovi zaplatí a nahlas počítá, kolik Marek vydělává. Líčí mu důvod svého předčasného příchodu: zastavil se za kolegy na vojenské základně, nebyl však vpuštěn dovnitř, což ho velmi rozčílilo. Vyptává se na důležitost sexu v lidském životě a zajímá jej, zda Marek masturbuje. Poté mu detailně popisuje svůj sexuální zážitek se Sandrou, včetně aranžmá večera a pocitů, že eroticky selhal. Terapeut mu znovu připomíná jeho tendenci ponižovat druhé a získávat nad nimi převahu. Igor dál vypráví o Sandře, která podle něj miluje někoho jiného. Uvažuje však o další milostné schůzce, na níž by náruživou ženu uspokojil.

Fotografie

TerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapieTerapie

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Rosamunde Pilcherová (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindströmová (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
  • Ordinácia s výhľadom na more (2017)

    image
    "Nora Kaminski - without a doctorate." This is how Tanja Wedhorn introduces herself to the residents of Rügen as a doctor in "Practice with a sea view". The...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.