poster

Lion's Den

LEEUWENKUIL (2013)

družinski | Nizozemska
Režiser: Diede in 't Veld

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

POVZETEK

Tata Anton je nakon pustolovine među predatorima kaznio Daniëla i Jaysona. Moraju očistiti nastambe. Znaju da ih je Bufo izdao pa smišljaju kako mu se osvetiti. Suzina otkriva da je netko ušao u "Lavlji brlog". Sve je ispremetano. Isprva sumnja na to da je to učinio Bufo, no ispostavlja se da on nije imao nikakve veze s tim. Budući da Daniël nema vremena, Suzina mora sama pronaći krivca. Naletjela je na Tjarda. Ponudio joj je pomoć, ali Suzina ne zna može li mu vjerovati. Kaznu koju mora odslužiti ipak nije dobio samo tako. Osoblje zoološkog uči kako uspavati životinje u određenim situacijama. Bufo se hvali da može Daniëlu pokazati kako se to radi. "Pelicanman" mu ne vjeruje, a nesreće se lako događaju.

Fotografije

Lion's DenLion's DenLion's DenLion's DenLion's DenLion's DenLion's DenLion's Den

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Das Kindermädchen (2017)

    image
  • WolfBlood (2012)

    image
    Wolfbloods have lived amongst us for centuries, disguising heightened senses & abilities and the majority of them blending in. Maddy and her parents are the only...
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Unomattina (1986)

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.