poster

The Lost Symbol: Diophantine Pseudonym

The Lost Symbol (2021)

Regizor: Mathia Herndl

Unde să te uiți
Emisiunea nu este disponibilă în țară

SEZONUL: 1

EPISODUL: 6 - Diophantine Pseudonym

SINOPSIS

Az elveszett jelkép Dan Brown amerikai író nagysikerű regényéből készült. A főszereplő nem más, mint a közkedvelt szimbológus, Robert Langdon (Ashley Zukerman), a történet pedig még a rejtélyes Da Vinci-kód ügy előtt játszódik. A cselekmény Washingtonban indul, ahol a CIA felkéri a híres harvardi professzort néhány különös rejtvény megfejtésére. A kutatás során nemcsak talányokkal, de életveszélyes megpróbáltatásokkal kell szembenéznie, de nincs ideje megfutamodni, hiszen tőle függ elrabolt mentorának élete. Vajon sikerül megmentenie tanárát, és közben lelepleznie egy összeesküvést?

Fotografii

The Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost SymbolThe Lost Symbol

Recenzii


Nicio recenzie

TvProfil utilizează cookie-uri pentru a oferi o experiență și o funcționalitate mai bună a utilizatorului site-ului. Mai multe informații despre cookie-uri puteți găsi aici: politica de confidențialitate.