SINOPSE

Muzeji izlažu čudesna blaga prošlosti koja nam pomažu da shvatimo tko smo i naučimo više o našoj povijesti. Iza svakog artefakta kriju se priče i tajne koje vrve skandalima, misterijem, ubojstvima i intrigama. Svaka vas epizoda vodi na čudesno i ponekad šokantno putovanje kroz povijest. U emisiji se provodi sveobuhvatno istraživanje skrivenih kutaka i soba ustanova koje su posvećene raznim popularnim i zabavnim subjektima: nevidljivim špiljama, hladnokrvnim ubojicama, dinosaurima, paranormalnim pojavama itd.

Fotos

Mistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no MuseuMistérios no Museu

Resenhas


Sem comentários
RECOMENDAçõES
LISTAS PRINCIPAIS

TvProfil usa cookies para fornecer uma melhor experiência do usuário e funcionalidade do site. Mais informações sobre cookies podem ser encontradas aqui: política de privacidade.