poster

Macaco à Solta, Pânico no Hotel

Dunston Checks In (1996)

Ação, Família, Comédia, Aventura | Estados Unidos
Direção: Ken Kwapis

Avaliação: 5.3/10
Avaliação do utilizador: 7.6/10
(8 votes)

SINOPSE

Hotelul Majestic este un hotel foarte luxos de 5 stele care are un renume de invidiat in intreaga lume. Managerul Robert Grant este responsabil sa isi pastreze clientii fericiti dar in acelasi timp trebuie sa aiba grija de copiii lui, Brian si Kyle, care sunt foarte obositori si neascultatori.
Robert afla ca o a sasea stea poate fi adaugata hotelului daca un anumit critic este impresionat, iar aceasta persoana este un invitat sub acoperire. In acelasi timp Lord Rutlidge (Rupert Everett), un hot de bijuterii, si urangutanul lui bine antrenat, Dunston, se cazeaza la hotel. Dunston este dresat de catre stapanul sau violent sa fure, dar atunci cand ii cunoaste pe Kyle si Brian are o sansa sa scape de aceasta viata si sa fie liber.
Lucrurile o iau razna si totul se transforma in haos iar sansa hotelului de a primi o stea s-ar putea sa fie spulberata de aventura prin care trec Dunston si cei doi copii.

Resenhas


Sem comentários
RECOMENDAçõES
  • Monte Carlo (2011)

    image
    Grace realiza o sonho de viajar para Paris com as amigas Meg e Emma, mas o passeio se torna uma verdadeira decepção. Ao entrar num hotel luxuoso, Grace é...
  • Os Flofos: Viagem no Tempo (2021)

    image
    Op e Ed são duas adoráveis criaturas em forma de donut - Flofos - que vivem numa ilha em 1835. Quando são inadvertidamente teletransportados para a China dos dias...
  • Astérix & Obélix Contra César (1999)

    image
    Júlio César decide visitar os gauleses para saber qual é a causa da sua resistência.
  • Astérix e Obélix: Missão Cleópatra (2002)

    image
    Cleópatra, rainha do Egipto, decide desafiar o arrogante Imperador romano, Júlio César.
LISTAS PRINCIPAIS

TvProfil usa cookies para fornecer uma melhor experiência do usuário e funcionalidade do site. Mais informações sobre cookies podem ser encontradas aqui: política de privacidade.