poster

Glazbeni specijal

Glazbeni specijal (2017)

Music | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Iznimno poštovana i popularna grupa The Cult gostovala je u lipnju 2017. drugi put u Zagrebu na jednoj od najljepših ljetnih pozornica, na Šalati!
Nakon svih ovih godina grupa The Cult je bila u punoj formi, nadahnuću ispred 5000 razdragane publike. Glazbeni specijal imao je jedini u nas veliki ekskluzivni intervju s Ianom Astburyjem u Lisabonu 2009. Antu Batinovića Ian je ugostio u lisabonskom Coliseu ne samo u garderobi nego i na koncertu, probi koncerta i "after show" partiju. U Zagrebu u lipnju 2017. članovi The Culta iskazali su posebnu čast autoru Specijala Anti Batinoviću i jedinome od svih hrvatskih medija dali ekskluzivni intervju na Šalati. I to Ian Astbury u društvu Billyja Duffyja! Iako su se svi zajedno kupali u znoju njihove garderobe podno tribina na Šalati, intervju je bio živahan. Najprije o vječnoj temi zašto dugovječni bandovi izvode na turnejama većinom stare, klasične pjesme. Apostrofirana je turneja Davida Bowieja Sound And Vision iz 1990. i The Cultova Love Live Tour iz 2009. Billy Duffy i Ian Astbury elokventno su govorili o tzv. divljem načinu života rock-zvijezda. A Ian Astbury o ljepoti života u Los Angelesa gdje se smjestio posljednjih godina. Inače prava je "izbjeglica" koja je živjela svugdje po svijetu a prije Los Angelesa u New Yorku, preciznije Manhattanu.

Photos

Glazbeni specijalGlazbeni specijalGlazbeni specijalGlazbeni specijal

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • K-stage Pan

    image
    Showcasing Korean music played in various styles, and the history of Gugak music.
  • Fresh This Month

    image
  • Non-Stop Magic Hits

    image
    Playing non-stop hits from the biggest artists ever.
  • UK Hotlist Top 40

    image
    Will Best counts down the UK's most-streamed tracks of the week, as compiled by Spotify.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.