AFTERLIFE: A NAME WRITTEN IN WATER

AFTERLIFE (2005)

Sci-Fi, Drama | UK
Director: Stephen Volk

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 2

EPISODE: 8 - A NAME WRITTEN IN WATER

SYNOPSIS

Alison se oporavlja od noći u kojoj joj se ukazao Robertov duh. Pretpostavljajući da je mrtav, očajnički ga pokuša naći, a put je odvede u bolnicu. Ondje otkrije da je Robert kolabirao te da mu je noć prije srce nakratko prestalo raditi. Šokirana je kad dozna da Robert ima tumor na mozgu te da leži u komi priključen na silne aparate. Vidjevši Jude kraj njegova uzglavlja, osjeti se bespomoćno i usamljeno. U bolničkom hodniku ukaže joj se glasnik smrti, ali ona odbija vjerovati da je Robertov duh mrtav. U posljednjem, očajničkom pokušaju da spasi Roberta, Alison ponudi svoj život u zamjenu za njegov.

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • The War of the Worlds (2019)

    image
    In London during the Edwardian era, George and Amy's attempt to start a life together is interrupted by a Martian invasion of Earth.
  • The Flash (2014)

    image
    Barry Allen is a Central City police forensic scientist with a reasonably happy life, despite the childhood trauma of a mysterious red and yellow lightning...
  • London's Burning (1988)

    image
    The lives of firefighters at Blackwall Fire Station.
  • Shortland Street (1992)

    image
    Shortland Street, a five-night-a-week soap set in an Auckland City hospital, follows the complicated personal and professional lives of its staff, family and...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.