poster

Agenda: Svijet

Agenda: Svijet

Political | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Kako se u sjeni pandemije nastavljaju, ali i rađaju nova globalna bojišta u nadmetanju za ekonomsku i političku dominaciju? Zašto je Kina odlučila otežati uvoz australske govedine i ječma? Posljednjih mjeseci često se govorilo o 5G mreži, pa se čak i taj tehnološki napredak povezivao s nastankom i širenjem koronavirusa. Što nova tehnologija zapravo donosi i kako pogoduje poslovanju čak i tradicionalnih grana poljoprivrede? Četvrt stoljeća nakon optužnice u Francuskoj je pronađen i uhićen najtraženiji preostali optuženik za genocid u Ruandi, Felicien Kabuga. Kako se skrivao, i što ga očekuje u Haagu? Migrante iz Afrike, s Bliskog istoka i iz Azije u Europu privlači visoka ekonomska i društvena razvijenost. Kako imigrante u svoje društvo uključuje jedna od najrazvijenijih i najsocijalnijh država, Finska?

Photos

Agenda: Svijet

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • The Bottom Line

    image
  • Counting the Cost

    image
    A weekly look at the world's top business and economics stories.
  • Global Watch

    image
    GLOBAL WATCH is a 60 minute-long news program. The show stresses Chinese elements, emphasizing China's perspective, policies and stories.
  • Pobuna novih generacija

    image
    Al Jazeera English’s new series looking at young people pushing for change around the world.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.