poster

Puls

Puls (2018)

News | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

SYNOPSIS

Prisjećamo se ljudi koji su svojim pričama u Pulsu obilježili 2019. godinu:
Obitelj Bakoš iz Nijemaca pred našom je kamerom izrekla poruke koje su se dojmile mnogih i dobro ih je još jednom čuti. Njihova staja nije utihnula, unatoč sustavu, birokraciji i iseljavanju iz Slavonije. Ne planiraju otići, nego hrabro kroče dalje, a recept njihova uspjeha i života na istoku Hrvatske vrlo je jednostavan - rad, rad i samo rad.
Mlada glumica Ana Marija Veselčić svoje je iskustvo odrastanja u domu iskreno pretočila u monodramu "Domaši", svoj diplomski rad za koji je dobila i Nagradu hrvatskog glumišta. Prisjećamo se njezina svjedočanstva u Pulsu koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.
Ne vole da ih novinari nazivaju herojima. Kažu - mi samo radimo ono za što smo obučeni i plaćeni. Ipak, kad izbliza vidite posao pilota kanadera, teško je ne reći da su face. Gdje god bili, što god radili, na poziv ostavljaju sve i kreću u akciju! Kakav je posao i život pilota kanadera?
Trešnjevački fakin Igor Recek zvani Gangster nekoć je osvajao plesne podije zagrebačkih klubova rockabilly-ritmom u nogama. Strastveni je skupljač starina, osobito onih iz 50-ih i 60-ih. Retro namještaj mu je toliko ušao pod kožu da je na prsima istetovirao dnevni boravak. Upoznajte legendu plesnih podija.
Emisija je premijerno prikazana u siječnju 2020. godine.
Urednica projekta: Maja Tokić
Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi.

Photos

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Amanpour (2009)

    image
    Peabody Award-winning journalist Christiane Amanpour, CNN's chief international correspondent, hosts this half-hour weeknight interview program, with each episode...
  • Bloomberg Technology

    image
    The only daily news program focused exclusively on technology, innovation and the future of business from San Francisco. Hosted by Emily Chang.
  • BBC News at One (1986)

    image
    The BBC's lunchtime news bulletin.
  • Dialogue

    image
    It is a prime time daily English talk show on CGTN.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.