poster

Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi (2019)

Drama, Romantic | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 7.1/10
(10 votes)

SEASON: 1

EPISODE: 147

SYNOPSIS

Iako je Nadi rekao da neće lagati, u iskazu koji daje Božidaru, Saša ne spominje Karmelu, Ivana i Petra. Saša posjećuje Lolu u ćeliji, a Lola mu se kune da nema veze s Marijnim kreditom i da je ona njegovu majku voljela.
Ivan odlazi na rehabilitaciju, ali prijeti Karmeli da će joj se osvetiti. Karmelu dotuče Nada koja očajnički zahtijeva od nje da se prijavi policiji kao što je to učinila i Lola. U strahu da će Lola reći istinu o njoj i Ivanu, Karmela moli Šiška da je pusti k njoj u posjet te on naivno pristane. Potaknut Tamarom, Luka dođe na ideju da on i Irena dođu do bivših tajnica Krpanove firme, kako bi doznali informacije koje bi mogle inkriminirati Karla.
Razočarana očevom umiješanošću u Batinićevu priču s djetetom, Jelena dolazi kod Tamare te otkrije da su Luka i Tamara zajedno te da Tamara nosi njegovo dijete. Razočarana, bježi doma i utjehu pronalazi u Bruninom zagrljaju.
Šiško privodi Nadu na ispitivanje. Ipak, Nada ne otkriva ništa i odlazi pod prijetnjom da će pozvati svog odvjetnika.  
Propuštene epizode serije Drugo ime ljubavi gledajte na NOVA PLUS.

Photos

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Modern Family (2009)

    image
    Told from the perspective of an unseen documentary filmmaker, the series offers an honest, often-hilarious perspective of family life. Parents Phil and Claire...
  • Doc Martin (2004)

    image
    Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes), a London-based surgeon, relocates to the picturesque seaside village of Port Wenn, where he establishes himself as the...
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Euphoria (2019)

    image
    A look at life for a group of high school students as they grapple with issues of drugs, sex, and violence.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.