poster

Magazin Srbija na vezi

Srbija na vezi

News | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Beograd je nedavno bio deo najmasovnije klimatske akcije koja se dešava u preko 145 gradova i 55 zemalja na svim kontinentima - "Climathon Belgrade".
Intenzivni dvodnevni program predavanja i radionica, privukao je veliki broj stručnjaka, studenata i startapove sa željom da pomognu našem gradu u rešavanju klimatskih izazova i podizanju ekološke svesti. Sa velikim brojem učesnika, preko 120, beogradski "Klimaton" je najmasovniji u istočnoj Evropi.
Kako su timovi rešili dva klimatska izazova Beograda, "Urbana toplotna ostrva u Beogradu" i "Čvrsti komunalni otpad i podizanje ekološke svesti građana", govori gost emisije, Siniša Rudan, predsednik organizacionog odbora "Klimatona", i predstavnik Internacionalnog foruma za obrazovanje "Remaking Tesla".
Za "Magazin Srbija na vezi" iz Berna, govori novi ambasador Republike Srbije u Švajcarskoj, Goran Bradić.
Ovih dana, na desetu godišnjicu smrti Mome Kapora, slikara, književnika, novinara, čoveka koji je najbolje opisivao naše naravi, bilo nas koji smo ostali ovde, ili onih koji su otišli negde u svet, pokazujući emotivnu pripadnost narodu iz kojeg je potekao, setićemo se i kako je govorio...
Gošća emisije, Ljiljana Kapor, predstaviće knjigu "Najlepše priče Mome Kapora" i osvrnuti na rad Zadužbine koja nosi ime ovog srpskog velikana.
Muzički gosti emisije su Aleksandra Kovač i KUD "Sveti Sava".
Urednik emisije: Suzana Gvozdenović Puzović

Photos

Magazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na veziMagazin Srbija na vezi

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Fast Money: Half Time Report

    image
    A panel of financial insiders gives advice to brokers, traders and investors to help individuals make the best use of breaking news and market insights.
  • Asia Today

    image
    Asia Today highlights the latest news and social developments across Asia. Correspondents in over a dozen countries report on the region's top stories as they...
  • Bloomberg Daybreak: Australia

    image
    "Bloomberg Daybreak Australia" previews the market open and analyzes all the global breaking news essential for your business day ahead.
  • Reporters

    image
    An in-depth report by our senior reporters and team of correspondents from around the world.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.