poster

Kvadratura kruga: Čudo od deteta

Kvadratura kruga

Documentary | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Novosadjanin Marko Živković je sa dve godine naučio da čita ćirilicu i latinicu, a na geografskoj karti se snalazio bolje od mnogih osnovaca.
Sa četiri godine Marko je počeo da komponuje i svira klavir i primljen je u Muzičku školu "Isidor Bajić" u Novom Sadu kao najmlađi učenik u istoriji te škole. Njegove profesorke klavira i solfeđa kažu da takvog učenika još nisu imali.
"Najveće iznenađenje je bilo što je Marko sa četiri i po godine poznavao teoriju muzike bolje od 99 odsto učenika koji imaju nižu muzičku školu"- kaže Markova profesorka klavira Milena Acić.
Marko Živković, koji sada ima sedam godina i preko 50 svojih kompozicija, odnedavno odlazi na časove kod Dorotee Vojnović profesorke na Akademiji umetnosti koja mu daje dodatne smernice.

Photos

Kvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od detetaKvadratura kruga: Čudo od deteta

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Coast (2005)

    image
    The story of the coastline of the UK and her near neighbours.
  • Rick Stein's Long Weekends (2016)

    image
    Popular chef Rick Stein gives the inside track on some of our favourite destinations for a weekend jaunt. Visiting places such as Bordeaux, Berlin, Reykjavik,...
  • The UnXplained (2019)

    image
    The show will explore the facts behind the world's most fascinating, strange and inexplicable mysteries.
  • How It's Made (2001)

    image
    Television series that documents how various everyday products are made.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.