poster

Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi (2019)

Drama, Romantic | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

SEASON: 1

EPISODE: 105

SYNOPSIS

Po izlasku iz bolnice, Tamara je zatečena Rokovim lijepim ponašanjem prema njoj, a Bruni je sve teže, jer mora skrivati da je spavao s njom. Tamara se raspada, jer se teško nosi s trudnoćom.
Ivan je u panici zbog pretraga koje su napravili Petru u bolnici. Kada sazna da su mu vadili krv kako bi ustanovili krvnu grupu, shvaća da je Lola iza toga i obuzima ga panika. Karmela je očajna i želi odgovore od Ivana, ali on njome uspješno manipulira. Jelena shvaća da je Lola naručila krvne pretrage i zahtijeva od nje odgovore. Lola je pak sretna, jer misli da će uskoro saznati tko je Mak.
Karlo zahtijeva da se Ivan pojavi s obitelji na prijemu za važnog investitora. Ivan dolazi s obitelji, no čitavo vrijeme je na iglama zbog Loline prisutnosti.
Goran i Maja su nesretni zbog prekida. Nada dodaje Maji sol na ranu dok tjera Gorana, koji je došao kod Maje.
Igor daje Valentini Filipovo pismo, ali ona ne zna od koga je. Kad ga krene čitati, uvjerena je da je pismo napisao Luka. Igor nastavlja sa svojim planom i uspijeva se domoći ključeva od podruma.
Propuštene epizode serije Drugo ime ljubavi gledajte na NOVA PLUS.

Photos

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Grey's Anatomy (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Modern Family (2009)

    image
    Told from the perspective of an unseen documentary filmmaker, the series offers an honest, often-hilarious perspective of family life. Parents Phil and Claire...
  • Doc Martin (2004)

    image
    Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes), a London-based surgeon, relocates to the picturesque seaside village of Port Wenn, where he establishes himself as the...
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.