poster

Osvrt

Osvrt (2019)

News | Serbia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10
(3 votes)

SYNOPSIS

Jednosatni pregled najvažnijih zbivanja u politici, biznisu, društvu, zabavi i sportu u Srbiji, regionu i svetu. Slađana Slavković i Marko Ivas donose vam događaje iz drugog ugla sa dobro poznatim gostima u nepoznatom svetlu, uz pitanja koja bi gledaoci postavili.
"Osvrt" je nedeljna emisija u kojoj će voditelji otvoreno razgovarati o društvenim, kulturnim i mnogim drugim fenomenima i pojavama. Specifičnost ovog magazina nije samo u izboru tema, već i u načinu na koji će se o njima govoriti. Slađana i Marko ugostiće umetnike, književnike, naučnike, aktiviste, glumce, sportiste, političare koji će svojim stavovima i nesvakidašnjim opservacijama zaintrigirati gledaoce u udarnom terminu.
“Osvrt” je emisija u kojoj će se dva voditelja, osvrnuti na događaje o kojima se pričalo u prethodnoj nedelji. Ovo nije emisija rezervisana samo za političke ili samo za zabavne teme. Pričaće se o “aferi špijun” ali i o presudi za starateljstvo sina Severine i Milana Popovića. Marko Ivas, voditelj sa dugogodišnjim iskustvom u uređivanju i prezentovanju informativnih sadržaja sigurno ce nas voditi kroz segment “ozbiljnih priča”. Slađana Slavković biće zadužena za tzv. ljudske priče.
"Osvrt", upotpunjuje programski sadržaj B92 televizije, a njegov ritam će pratiti interese i želje publike, ali će i širokim spektrom otvorenih pitanja ponuditi nešto sasvim novo na medijskoj sceni Srbije. Na kraju svakog "Osvrta" sledi iznenađenje, ekipa će slikom biti na najlepšim mestima na svetu.

Photos

Osvrt

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Connect the World (2010)

    image
    Connect the World is CNN International's flagship news & current affairs programme.
  • Squawk Box Europe

    image
    As the European markets prepare to open, detailed information is shared about breaking news and market movements from around the world.
  • Euronews Now

    image
    The host presents the latest news stories, current events and analyses pertaining to social, political and environmental issues in Europe.
  • The Newsmakers

    image
    The Newsmakers, TRT World's flagship current affairs programme offering unfiltered debates that disrupt conventional perspectives on international affairs.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.