Parovi

COUPLING (2000)

Comedy | UK

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Serija prati doživljaje šestero tridesetogodišnjaka i njihove seksualne i ljubavne odnose...
Susan Walker je lijepa karijeristica nesputane prirode koja je nekad hodala s Patrickom Maitlandom, harizmatičnim i samouvjerenim igračem šestorke, londonskim kraljem zavođenja - tipom koji je jednostavno previše cool da bi se zamarao pameću. Privlačna Sally Harper je kozmetičarka i Susanina besramno tašta najbolja prijateljica koja se agresivno bori protiv starenja velikim dozama hidratantnih krema i muškaraca - uključujući Patricka. U međuvremenu se Steve Taylor, iako se spetljao sa Susan, ne može riješiti svoje živahne i pomalo praznoglave bivše cure Jane Christie, žene iznimno uvjerene u svoju sposobnost da zavede bilo koju osobu bilo kojeg pola i koja odbija prekinuti vezu ako ona nije ta koja ostavlja. Jeff Murdoch sa Steveom dijeli interes za gledanje pornića. Podjednako je opsjednut i zbunjen stvarnim seksom; šarmantan na svoj način, no ima nevjerovatnu sposobnost reći krivu stvar u najgore moguće vrijeme. Radi u istoj kompaniji kao i Susan s kojom je imao katastrofalnu i neuspješnu vezu za jednu noć.
Parovi su ovjenčani prestižnom nagradom Silver Rose of Montreux, nagradom za najbolju TV-komediju te su nagrađeni na dodjeli British Comedy Awards 2003.

TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.