poster

Garaža

Garaža (2008)

Music | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 58

SYNOPSIS

058 je projekt na kojem je gitarist i skladatelj Branko Mamut 2012. okupio sjajan tim glazbenika kako bi ispričao svoju glazbenu priču. Iz njihove suradnje stvorila se pozitivna i kreativna energija te je projekt proširen na snimanje autorskog albuma na engleskom, a poslije i na hrvatskom jeziku. Raznolikost osobnosti i glazbenih stilova koji su našli zajednički jezik u ovoj priči stvorila je neobičan, jedinstven i eklektičan glazbeni kolaž koji se osjeti u njihovim pjesmama.
Tijekom samo dvije godine bendu 058 iz Splita ostvarilo se mnogo toga: devet objavljenih singlova, objava albuma "Žice od sna", sudjelovanje na 57. Splitskom festivalu te brojni nastupi. S ponosom ističu kako su nositelji Producer's Choice Awarda s nastupa na Texas Country Music Awards. Tu je i live-album snimljen u glasovitom studiju Sun u Memphisu te svirka u Big Shotz Clubu u Nashvilleu. Članovi splitske grupe 058 su: Jelena Rade - vokal, Predrag Lovrinčević - vokal, usna harmonika, Goran Grgurev - bubanj, Branko Mamut - gitara, Nenad Zaninović - bas i Vice Ercegović - električna gitara. U Garaži izvode: Ljeto, Žice od sna, Rulet, Vrijeme, Mala zvijer, Role i Turning the Tide.

Photos

GaražaGaražaGaražaGaražaGaražaGaražaGaražaGaražaGaražaGaražaGaražaGaražaGaražaGaražaGaraža

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • UK Hotlist Top 20

    image
    Will Best counts down the UK's most-streamed tracks of the week, as compiled by Spotify.
  • Today's Top Hits

    image
    Check out today's biggest tracks and hottest hits!
  • Non-Stop Magic Hits

    image
    Playing non-stop hits from the biggest artists ever.
  • Mellow Magic

    image
    Listen to your favourite chilled out tunes on our Mellow Magic playlist...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.