poster

Dudo i prijatelji

Dudo i prijatelji (2021)

Sports, Talk-show | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

U emisiji Dudo i prijatelji dotakli smo se košarke i kondicijske pripreme igrača. U studiju su bila dva gosta, koji su svoju karijeru gradili u Hrvatskoj, ali i u Sjedinjenim Američkim Državama. O tome kako je studirati na nekim velikim američkim sveučilištima te kako izgleda priprema NBA igrača za jednu utakmicu govorili su Dražen Orešković i Dario Novak.

Photos

Dudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijatelji

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Football Focus

    image
    This sports programme takes a look at the latest happenings from around the football scene, including all levels of English and Scottish football.
  • UEFA Europa League

    image
    The UEFA Europa League (abbreviated as UEL) is an annual football club competition organised by UEFA since 1971 for eligible European football clubs.
  • Kite Masters

    image
  • GC32 Racing Tour

    image
    The GC32 Racing Tour is an international competition that allows regular sailors, both pros and keen amateurs, to get a taste of state of the art, flying,...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.