poster

Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi (2019)

Drama, Romantic | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 6.5/10
(2 votes)

SEASON: 1

EPISODE: 28

SYNOPSIS

Tamara se sprema na intervju s Irenom i stvara lažnu grandioznu sliku o sebi. Irena zapravo preko Tamare pokušava doći do informacija o Karlu.
Karlo govori Juliji da imaju problem s Ivanom koji je sve saznao i želi izlaz iz firme. Luka zna za Ivanove izvanbračne afere i misli da će ucjenom riješiti problem. Karlo zabranjuje Luki da ga ucjenjuje.
Saša je odveo Lolu na najdraže mjesto na imanju i planira tu održati vjenčanje. Saša mašta o njihovoj budućnosti i spomene potencijalnu djecu, što Lolu podsjeti na sina i Rokovu maramicu. Kada Valentina čisteći kupaonu, nehotice baci maramicu, očajna Lola prekopava po smeću pokušavajući ju pronaći, no ne uspijeva. Pronalazi ju Marija i pokušava razgovarati s njom, ali Lola ju odbija i odlazi. Marija je zabrinuta.
Saša odluči reći Mariji da se ženi Anom, ali se neugodno iznenadi kad naiđe na njeno neodobravanje. Iz inata odluči i ostalim Krpanima obznaniti skoro vjenčanje.
Policija se kod Nade raspituje o Loli. Brbljava Nada se izlane da je Lola bila u vezi s Igorom i da je radila kod Marije.
Karlo i Julija su bijesni kad shvate da je Tamara u kuću pozvala novinarku.

Photos

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Grey's Anatomy (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Modern Family (2009)

    image
    Told from the perspective of an unseen documentary filmmaker, the series offers an honest, often-hilarious perspective of family life. Parents Phil and Claire...
  • Doc Martin (2004)

    image
    Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes), a London-based surgeon, relocates to the picturesque seaside village of Port Wenn, where he establishes himself as the...
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.