poster

Sacrificio D'amore

Sacrificio d'amore (2017)

Drama | Italy

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 10

SYNOPSIS

U međuvremenu Silvia i Alessandro razgovaraju s profesorom Forlaninijem, te im liječnik objasni da za Branda ima nade, no da on mora na kliniku u Des Alpesu. Silvia je presretna te se požuri reći svom dragome dobru vijest, no Brando kategorički odbija njezinu pomoć. Ne želi nikakve povlastice. Silvia je čvrsto naumila spasiti mu život, pa ne odustaje i trudi se namaknuti novac potreban za njegovo liječenje. Prvo odlazi u banku, no direktor banke otkrije da ona ne može dati potrebna jamstva, pa joj odbije kredit. Ona očajnički pokušava založiti obiteljski nakit, no iznos koji joj ponude nije dostatan. Corrado nadzire sve pokrete svoje supruge, te se s njom sukobi i optuži je da je ljubavnica Alessandra Lucchesija. Silvia se pokuša opravdati Corradu.
Brandovo se stanje pogoršava i život mu visi o koncu, a Silvia je spremna žrtvovati se kako ne bi izgubila voljenog muškarca. Stoga prizna Corradu da voli Branda i zamoli ga da joj da novac za njegovo liječenje. Corrada obuzima gnjev i nevjerica te nakon neprospavane noći odluči svojoj ženi dati novac potreban za Brandovo liječenje, ali pod uvjetom da se ona zauvijek odrekne Branda jer u protivnom će je javno raskrinkati za nevjeru.

Photos

Sacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amoreSacrificio D'amore

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Euphoria (2019)

    image
    A look at life for a group of high school students as they grapple with issues of drugs, sex, and violence.
  • Van der Valk (1972)

    image
    Arlette finds it difficult to resist the temptation to buy a bargain, her judgement lands her husband in trouble.
  • The Gilded Age (2022)

    image
    The American Gilded Age was a period of immense economic change, of huge fortunes made and lost, and the rise of disparity between old money and new. Against this...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.