poster

Dudo i prijatelji

Dudo i prijatelji (2021)

Sports, Talk-show | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

U Hrvatskoj se možda još uvijek dovoljno ne poznaju urbani plesovi - sport koji uključuje razne discipline: break dance, hip hop, disco dance i druge. No mi smo se u studiju družili s ljudima koji su svojim uspjesima pokazali kako u Hrvatskoj imamo i jako uspješne plesače. U emisiji smo ugostili članove Atomic Dance Factoryja: Maru Muzić, Tiu Pačić i Tomislava Ivića.

Photos

Dudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijatelji

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Football Focus

    image
    This sports programme takes a look at the latest happenings from around the football scene, including all levels of English and Scottish football.
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • World of Free Sports

    image
    Showcasing an exclusive selection of the most prestigious action and outdoor sporting events in the world, including base jumping, ski & snowboard action,...
  • Morning Live (2020)

    image
    Kym Marsh and Gethin Jones present a lively mix of topical content and expert advice.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.