poster

Kruške i jabuke, kuharski dvoboj

Kruške i jabuke, kuharski dvoboj (2015)

Cooking | Croatia
Director: Ivan Miladinov

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 81

SYNOPSIS

Kuha li bolje ekipa "Kruške" - Marko Anić i Edita Šore, voditeljica nabave i fitness instruktorica iz Supetra na Braču, ili ekipa "Jabuke" - Anita Margić i Aleksandra Lukić-Skelić, učiteljica razredne nastave iz Metkovića? O tome će glasovati publika u studiju.
U Brzoj košari natječu se Marko Anić i Anita Marić.
Gost kuhar je Nenad Posavac.
Producent projekta: Denis Škorput
Urednica emisije: Ljiljana Vuglač
Urednica projekta: Snježana Nožinić

Photos

Kruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvobojKruške i jabuke, kuharski dvoboj

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.