poster

Monkart: The Girl in the Dark

Monkart (2017)

Animated | South Korea

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 31 - The Girl in the Dark

SYNOPSIS

Dobro došli u svijet fantazije gdje ljudi i čudovišta žive zajedno i sudjeluju u Monkart „Racing” ligi. Životni cilj svakog stanovnika je pobijediti u prestižnoj ligi jer oni najbolji primit će čast Monkart viteštva, a o tome svakoga dana sanja i 12-godišnji Jin. Jednoga dana Destro, zapovjednik vitezova, napada kraljevstvo i pokušava oženiti princezu Senu, koja bježi i nailazi na Jina koji joj spašava život. No njihov susret iz sna budi i čudovišnog zmaja Draka koji je bio skriven u Jinovu čarobnu maču. Sada Jin, Sena i njihova čudovišta počinju najuzbudljiviju avanturu kako bi spasili kraljevstvo.
'Monkart' je uzbudljiva južnokorejska animirana serija nastala 2017. godine u suradnji SAMG Animationa i Young Toysa, koja nas vodi u srednji vijek i fantastičan svijet kraljevstva Carmon, u kojem su viteštvo, hrabra borba i pobjeda glavni pokretači.

Photos

MonkartMonkart

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Alphablocks (2010)

    image
    Learning ABCs and spelling with 26 personifications of the letters of the alphabet, each with their own quirks.
  • Taffy (2017)

    image
    A rascally raccoon pretends to be a cat so that a rich sweet little old lady will look after him. He may have her fooled but her dog is on to him. Welcome to...
  • Numberblocks (2017)

    image
    Learning numbers and how to count with colourful personified blocks, each with their own quirks.
  • Pikwik Pack (2020)

    image
    Pikwik Pack follows four adorable animal friends as they work together to deliver magical surprises to the kind citizens of their bustling town. Suki the brave...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.