poster

Promaja

Promaja

Magazine | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Drma dremež, trese treš, pogledaj je ako smeš!
Mi pravimo "Promaju". Zato što je "Promaja" sredstvo protiv ukočenosti prozora, vrata i duha. "Promaja" je izvor svežeg vazduha i ideja, možda čak i eliksir mladosti. Ovo poslednje nije proverena informacija, ali svakako garantujemo da će naša "Promaja" podmladiti vaše ekrane.
Mi smo ekipa srednjoškolaca koja vam je na misiji da pravi emisiju - emisiju koja će pokazati da mi mladi nismo tako strašni (kao ni promaja), da nas svašta zanima i da hoćemo da radimo, ako nam se za to pruži prilika. Hoćemo da čujete naš glas, da gledate naše priloge i da bolje razumete naš svet.
E pa, drugari, došlo je vreme da predahnemo! U poslednjoj epizodi iz ovog ciklusa predstavljamo vam jednu književnicu i jednog pijanistu, Anđela pokušava da izvaja svoju prvu, hm, činiju u školi Tehnoart, a Dragiša se teleportovao u jedan kancelarijski kolektiv, i to ni manje ni više nego kao - direktor!
Mašemo vam, do skorog viđenja!
Ekipa Promaje:Vukašin ČečenĐorđe MarinkovIvana MilanovNatalija NikolićMarta JovanovićElena DamjanacLidija SimićAleksandar PašalićDarko MandićMilica CvetkovićDajana OsmaniKatarina LazićAndrija NedićNikola ĐorđevićMila Todorović
Urednici: Ana Pavlović i Višnja PečenčićReditelj: Ivan Pecikoza
facebook.com/promajaRTSinstagram.com/promajarts

Photos

Promaja

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Zoom in

    image
    A TV news magazine show packed with top stories from around the world. The weekly program zooms in on the details of trending news items and zooms out to give...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.