poster

Beogradska hronika

Beogradska hronika (2015)

News | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Ni posle 10 godina, koliko je prošlo od kada su izgubili svoje domove jer su se survali u provaliju nakon što je susedno gradilište pokrenulo klizište, život četiri porodice iz Dubljanske nije se promenio.
Zašto na lekoviti izvor Svete Petke u Lipovici meštani i posetioci gledaju kao na pravu crkvu? Koliko Beograd ima lekovitih izvora i jesu li na spiskovima nadležnih? O tome šta su ljubav i iskreno prijateljstvo Stefan uči na poslu koji obavlja. Glavni učitelj mu je desetogodišnji Uroš, dečak sa posebnim potrebama o kome se kao lični pratilac Stefan brine 5 dana u nedelji. Koliko u Beogradu ima ličnih pratilaca, a koliko onih kojima je jedan takav Stefan potreban?
Bili smo i na mestu gde će se graditi nacionalni stadion. Sa Markom Živićem i Ankom Gaćešom pričaćemo o "Ljubinku i Desanki", komadu koji u Beogradu nije igran više od 20 godina.
Urednice emisije Vesna Kuzmanović, Dubravka Aleksić, Rada Đurić

Photos

Beogradska hronikaBeogradska hronikaBeogradska hronikaBeogradska hronikaBeogradska hronika

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Newsnight (1980)

    image
    Serious news reports, analysis and no-holds-barred interviews with leading politicians and public figures.
  • US Squawk Box

    image
    “Squawk Box” is the ultimate “pre-market” morning news and talk program, where the biggest names in business and politics tell their most important stories....
  • Euronews Now

    image
    The host presents the latest news stories, current events and analyses pertaining to social, political and environmental issues in Europe.
  • The Newsmakers

    image
    The Newsmakers, TRT World's flagship current affairs programme offering unfiltered debates that disrupt conventional perspectives on international affairs.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.