poster

Volim Hrvatsku: show program

Volim Hrvatsku (2012)

Game show | Croatia
Director: Ivan Miladinov

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 5

EPISODE: 4 - show program

SYNOPSIS

U trećoj je emisiji Goranu pobjeda izmaknula za jedan okret kola sreće. Bojanovih sto u zadnjim je minutama njegovu timu donijelo pobjedu. Ali, nema predaje.
U Goranovoj ekipi natječu se pjevač Dino Purić, televizijski voditelj Ivan Planinić i pjevačica Anđa Marić. U Bojanovoj - džudaš Dominik Družeta, frontman grupe Adastra Jerko Marić i glumica Matija Prskalo.
Tražili su se odgovori i na ova pitanja: Što je fanak? Kako se zove emisija u kojoj matematičar Toni Milun objašnjava financijske pojmove? Koji je hrvatski književnik autor povjestice "Postolar i vrag"? Tko je ove godine na Porinu proglašen najboljim novim izvođačem godine? Ime kojeg se hrvatskoga kralja spominje na Baščanskoj ploči?
Tko je bio spretniji, tko je pokazao više znanja, a tko imao više sreće? Družite se s Mirkom Fodorom, kapetanima Navojec i njihovim gostima i ove nedjelje!
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica emisije: Andrijana Škorput
Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi

Writer:

Photos

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Flog It! (2002)

    image
    People are invited to try to make money out of their antiques by taking a risk at auction.
  • Interior Design Masters with Alan Carr (2019)

    image
    Interior designers compete for a life-changing design contract and opportunity to work with a prestigious commercial client.
  • Tipping Point (2012)

    image
    Four contestants aim to win up to 10,000 pounds by inserting counters into a jackpot machine.
  • Who Wants To Be A Millionaire? With Jeremy Clarkson (1998)

    image
    The original British version of the quiz show that's become a worldwide hit. Host asks hopeful contestants a series of questions, each more difficult than the...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.