poster

Sjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnosti: Copernice

Sjeverozapadni vjetar - Izmedu legende i stvarnosti (2018)

Fantasy | Croatia
Director: Zdenko Bašić

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

SEASON: 1

EPISODE: 3 - Copernice

SYNOPSIS

Copernice imaju moć nad čovjekom koji se rodio u određen sat. Nanose štetu njemu i njegovom blagu. Copernicama pomažu šišmiši, daždevnjaci i zmije. One mogu napraviti da krave nemaju mlijeka pa čak i da žene ostanu neudate. Inspiriran ovim legendama, u trećoj epizodi Sjeverozapadnog vjetra voditelj Ivan Planinić kreće u potragu za copernicama, odnosno vješticama. Kroz razgovore s kazivačima i stručnjacima saznaje mnoge pojedinosti o porijeklu copernica i njihovom utjecaju na svakodnevni život običnih ljudi.

Photos

Sjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnostiSjeverozapadni vjetar: Izmedu legende i stvarnosti

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.