poster

Ovo je Srbija

Ovo je Srbija (2015)

News | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

U opštini Prokuplje aktivno je samo sedam od devetnaest predviđenih protivgradnih stanica. Dok u Radarskom centru Kruševac tvrde da je za takvo stanje odgovorna lokalna samouprava koja ne izdvaja dodatna sredstva za rad strelaca, u prokupačkoj opštini tvrde da oni nisu nadležni za to i da ne žele da krše zakon. Za to vreme, štete od grada višestruko premašuju iznos koji treba izdvojiti za rad strelaca.
Delegacije pobratimskih opština Dzeržinski u Kaluškoj oblasti (Ruska Federacija) i Mionica uspostavljaju saradnju u oblasti kulture, obrazovanja, turizma, industrije, poljoprivrede i trgovine.
Više od polovine stanovnika Srbije, prema podacima iz zdravstvenih ustanova, ima povišen krvni pritisak. Uoči obeležavanja dana borbe protiv hipertenzije, lekari Instituta "Niška Banja" kažu da je prevencija najvažnija.
U Subotici se otvara farbika "Plastik Kam Ist" u čiju je izgradnju i opremanje uloženo više od tri miliona evra.
U Užicu je izložena najveća maketa na Balkanu, autora Borivoja Vujića iz Beograda. Maketa sadrži 5.000 eksponata kao i 1.500 ljudskih figura.
Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta
Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku
Urednici emisije: Vesna Manojlović i Zorana Koršoš NikolićVoditeljka: Zorana Koršoš NikolićOdgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević
ovo_je_srbija@rts.rs

Photos

Ovo je SrbijaOvo je Srbija

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Newsnight (1980)

    image
    Serious news reports, analysis and no-holds-barred interviews with leading politicians and public figures.
  • Africa Live

    image
    Africa Live is a news program that focuses on African issues and issues related to this diverse continent. CGTN's Nairobi-based broadcast center produces Africa...
  • EWTN News Nightly

    image
    Anchored by Tracy Sabol, EWTN News Nightly is our daily news and analysis program presenting breaking Catholic News worldwide, top stories, and daily reports from...
  • Sky News

    image
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.