poster

Croatia's Finest by Dhruv Baker

Croatia's Finest (2016)

Documentary | UK, Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

SEASON: 1

EPISODE: 13

SYNOPSIS

Stoljećima građen na leđima ribara, ovčara i težaka, otok Brač, danas je mondeno ljetovalište s predikatom kulturnog, povijesnog i prirodnog svjetskog blaga. Čak ni kamen na Braču nije običan, s obzirom da ukrašava brojne svjetski poznate građevine poput Bijele kuće u Washingtonu. Dhruv započinje svoju bračku avanturu u slavnoj klesarskoj školi, a nastavlja kušanjem autohtonog specijaliteta, vitalca, spravljenog od janjećih iznutrica. Jedno od najspektakularnijih kuhanja u cijeloj seriji odvodi Dhruva na najljepšu hrvatsku plažu, Zlatni rat.
Proizvodnja: Mak Production

Photos

Croatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv BakerCroatia's Finest by Dhruv Baker

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Geo 360 (1999)

    image
  • The UnXplained (2019)

    image
    The show will explore the facts behind the world's most fascinating, strange and inexplicable mysteries.
  • Do You Know? (2016)

    image
    Do You Know? is a kids series which sees Maddie explore the workings of everyday objects by asking how they are made or how they work? Backed up by animations and...
  • Trucking Hell (2018)

    image
    Following men and women working in the heavy recovery business, as they tackle jack-knifed lorries, crashed HGVs and roadside breakdowns.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.