poster

Informer

Informer

Magazine | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 74

SYNOPSIS

U vremenima slabe naplate najvažnije je dobro provjeriti bonitet tvrtke s kojom želite poslovati. Upravo tome služe objave podataka o poslovanju. No kakvog smisla imaju objave ako one najmanje pola godine kasne za kalendarskom godinom? 'Informer' istražuje zašto je to tako i može li se tomu doskočiti.
Mnogi će maturanti iz raznih razloga pauzirati godinu. Neki će raditi, neki će se posvetiti sportu, a neki će možda tražiti sretnije opcije u inozemstvu. Kakva su, u takvim slučajevima, njihova zdravstvena prava? Mnogi, naime, ne razmišljajući, ostanu bez zdravstvenog osiguranja.
„Brzo, kvalitetno i povoljnije mantra je modernih kupaca, koji se stoga sve češće okreću kupnji preko Interneta. Čak i kada je hrana u pitanju. Ne samo zato što je sve manje vremena za odlazak u gužvu tržnica nego i zato što više ne znamo što je ondje doista domaće. Je li online doista sigurnije?
Internetskim se putem kupuju i kriptovalute, alternativni digitalni novac. Ima ih više od 700, a popularnost im raste kao rudnicima zlata u vrijeme zlatne groznice. Može se brzo i mnogo zaraditi, ali i izgubiti. Što sve trebate znati o kriptovalutama, a niste pitali? 'Informer' donosi odgovore.
Svaki poduzetnik zna da najprije prodaje sebe, a tek onda svoj proizvod ili uslugu. Međutim, proizvodi se danas uglavnom prodaju kao brend. Bez toga je teško izdvojiti se u gomili istih ili sličnih. Ekipa 'Informera' odgovara na pitanje kako brendirati proizvod i kako prevaliti put proizvoda od kupcima nepoznatoga do prepoznatljivog.

Photos

InformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformer

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Zoom in

    image
    A TV news magazine show packed with top stories from around the world. The weekly program zooms in on the details of trending news items and zooms out to give...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.