poster

Čigrom oko svijeta: El Nino

Čigrom oko svijeta

Director: Tanja Kanceljak

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 4

SYNOPSIS

Za Panamu kažu da je Švicarska Južne Amerike jer u njoj stoluje 126 banaka i mnogo kapitala iz raznovrsnih biznisa. Najmanje legalnih. Čigra se u Yacht klubu de Balboa odmarala nekoliko dana, napravljeni su nužni popravci i brod se opskrbio hranom za prelazak preko najvećeg od svih oceana, Tihog. U biti, pravi rastanak s Amerikama za posadu je značio odlazak s otoka Islas las Perlas, Bisernih otoka, koji se nalaze u neposrednoj blizini panamske obale na pacifičkoj strani. Kad je Čigra dignula jedra, po krmi joj se pojavio El Nino i s njom se družio idućih 900 milja do Galapagosa.

Writer:

Photos

Čigrom oko svijeta: El NinoČigrom oko svijeta: El NinoČigrom oko svijeta: El NinoČigrom oko svijeta: El NinoČigrom oko svijeta: El Nino

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Mummy Forensics (2008)

    image
    Dr Joanne Fletcher and a team of scientists investigate an egyptian mummy.
  • Seconds from Disaster (2004)

    image
    Accounts of famous technological disasters and their subsequent investigations.
  • Trucking Hell (2018)

    image
    Following men and women working in the heavy recovery business, as they tackle jack-knifed lorries, crashed HGVs and roadside breakdowns.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.