poster

Sjedni, odličan!

Sjedni, odličan! (2016)

Educational | Croatia
Director: Alceo Marti

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 20

SYNOPSIS

U 20. emisiji donosimo tri nove priče naših sjajnih učitelja i profesora.
Goran Matasović učitelj je razredne nastave u OŠ Retfala u Osijeku. Iako je okružen samo kolegicama, kaže da mu to ne smeta, dapače, rado im pomaže kada treba nešto popraviti ili pomoći oko tehnike. Osim što svira tamburu, predah od svakodnevice pronalazi u oazi Kopačkog rita gdje rado odlazi na pecanje.
Antonija Mimica je profesorica glazbene kulture u Osnovnoj školi Matije Gupca u Zagrebu. Osnovala je dječju klapu Manda u OŠ Matije Gupca, voditeljica je i ženske klape Cesarice, mješovite klape Falkuša, muške klape Stine i zbora za umirovljenike u Domu za starije osobe Trnje. A kad ne pjeva - trči.
U razredu Suzane Delić, učiteljice razredne nastave iz zagrebačke OŠ Horvati, tehnologija i tableti zbližavaju djecu iz cijele Hrvatske i Europe na projektima i videokonferencijama. Od ljubiteljice filma postala je nagrađena autorica amaterskog filma, a nakon što je generacijama djece prenosila ljubav prema šahu, sada nove generacije šahista u školi podučava njezin bivši učenik.

Photos

Sjedni, odličan!Sjedni, odličan!

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Mother Angelica Live Classics (1983)

    image
    Flagship EWTN series hosted by Mother Angelica, mother-superior of a Franciscan cloistered monastery and the founder of EWTN network. Features Bible studies,...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.