poster

Seoska gozba

Seoska gozba (2014)

Cooking | Croatia
Director: Zoran Happ

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 2

EPISODE: 3

SYNOPSIS

U ovoj epizodi Seoske gozbe idemo u posjet Mirjani Milanković, na OPG-u Milanković, u herojskom Vukovaru. Mirjana i cijela njezina obitelj, po povratku u Vukovar nakon rata, hrabro su se uhvatili posla i od malog obiteljskog vinograda s vremenom stvorili respektabilnu vinariju koja proizvodi vrhunsko ekološko vino.
Mirjana je svojim gošćama pripremila meni koji u sebi objedinjuje slavonsku tradiciju, ali i unosi dašak novog vremena: za predjelo je složila roladu od špinata s kulenom, glavno jelo su sarmice u vinovoj lozi, a za desert je pripremila ledeni vjetar na svoj način.
A kako su se ostale sudionice provele u vožnji čamcem po Dunavu, kakav se pogled pruža s legendarnog vukovarskog vodotornja, kako im se svidio kruh s masti i mljevenom paprikom na tradicionalnom slavonskom dočeku, doznajte u Seoskoj gozbi.
Originalna glazba: Duško Šegvić
Animirana špica: Fabrika, Sarajevo

Photos

Seoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozba

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.