poster

Blizanke

Quien Eres Tu? (2012)

Drama | Colombia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 120

SYNOPSIS

Benítez naredi Uribeu da odnese svu robu na aerodrom, a istovremeno Carbonell obavijesti Santamaríju o njegovu bijegu. Santamaría nagovori Sucrea da presretne Beníteza kojeg potom policija uhvati na djelu baš dok se spremao napustiti otok. Lorenzo dođe u Verónicin stan i zatekne sve ispremetano. Natalia se brzo odjene poput sestre i opet uspije zavarati zbunjenog Lorenza koji usput spomene i mjesto na kojem skrivaju popis. Natalia taj podatak poveže s karticom koju je ranije vidjela. Lorenzo telefonskim putem sazna da je Benítez već pokupio robu. Bijesni Lorenzo uputi se prema hangaru kako bi doznao što se zbiva. Pronašavši karticu s adresom mjesta na kojem je skriven popis, Natalia nazove Franky kako bi joj rekla da će otići potražiti USB s Feliepom i kaže joj kamo je otišao Lorenzo ne znajući da je sve čula i Verónica koja samo što se nije oslobodila. Franky potom sve javi Santamaríji koji obavijesti Sucrea pa se pokrene operacija za Lorenzovo uhićenje. Felipe za to vrijeme kupi dlijeto kako bi mogao otvoriti spremište i kaže Nataliji da će otići s njom bez obzira na sve i ne sluteći da je Verónica uspjela pobjeći i da je teško ozlijedila Franky.

Photos

Blizanke 01Blizanke 02Blizanke 03Blizanke 04Blizanke 05Blizanke 06Blizanke 07Blizanke 08Blizanke 09Blizanke 10Blizanke 11Blizanke 12

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Wire in the Blood (2002)

    image
    Clinical psychologist Dr Tony Hill's uncanny ability to see into the minds of murderers means he finds it difficult to distance himself from disturbing cases.
  • Billions (2016)

    image
    U.S. Attorney Chuck Rhoades goes after hedge fund king, Bobby "Axe" Axelrod in a battle between two powerful New York figures.
  • Euphoria (2019)

    image
    A look at life for a group of high school students as they grapple with issues of drugs, sex, and violence.
  • Call the Midwife (2012)

    image
    Based on the memoirs of Jennifer Worth; the story follows twenty-two year old Jenny, who in 1957 leaves her comfortable home to become a midwife in London's East...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.