poster

Mijenjam ženu

FRAUENTAUSCH (2005)

Documentary | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 7/10
(3 votes)

SEASON: 1

EPISODE: 12

SYNOPSIS

U 12. epizodi pogledajte kako se modna dizajnerica iz Zagreba, Tatjana (42), snašla u seoskoj slavonskoj obitelji daleko od uobičajenog luksuza, gdje je ključeve svog Jaguara morala zamijeniti onima od traktora.
U zagrebačku obitelj došla je domaćica, Ruža (43), iz Ivankova kojoj uobičajeni dan prolazi u brizi i poslu oko petero djece: Ivana (18), Željka (17), Antonija (14), Ane (9) i Ilije (5), zatim obrađivanju zemlje, hranjenju mnogobrojnih domaćih životinja te uzgoju duhana.
Dolazak u osjetno skromnije kućanstvo kao i poruke koje su upućivale na puno posla i zadataka šokirale su Tatjanu, a mračne staje i radno odijelo natjerale su je u plač nakon čega je spas potražila u toploj kuhinji.
Situaciju je spasila mnogobrojna slavonska obitelj, predvođena tatom Ivom (46), kojoj se gospođa iz grada svidjela na prvi pogled, pa je takva topla dobrodošlica obradovala i raspoložila zamjensku ženu.
Ruža nije imala problema s privikavanjem na luksuz, obilje i besposličarenje. Početnu zbunjenost novim okružjem ubrzo je zamijenilo oduševljenje novim domom. Zagrebačka obitelj - suprug Bruno (43) te djeca Tea (16) i Denis (15) upoznali su Ružu sa svim prednostima koje pruža život u velegradu, ali ono što joj nisu mogli pružiti, a što je Slavonki najviše nedostajalo, topla je kuća puna djece i redovite posjete susjeda.
Drugačiji problemi, zadaci, novine i izazovi postali su nova svakodnevnica Ruže i Tatjane, a kako su se u njima snašle, vidjet ćete u novoj "Mijenjam ženu".

RUNTIME: 60 min

Photos

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Animal Fight Club (2013)

    image
    Animal Fight Night features battles between some of the biggest, baddest and often surprising fighters in the wild. National Geographic dissects the science...
  • 24 Hours in A&E (2011)

    image
    British television series following the hard and dedicated work of the NHS doctors and nurses battling to keep Britain alive and well.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Incredible Engineering Blunders: Fixed (2015)

    image
    Former aerospace engineer Justin Cunningham travels the Globe looking at spectacular engineering blunders as well as the fixes and solutions that have been put in...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.