poster

Mijenjam ženu

FRAUENTAUSCH (2005)

Documentary | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 10

SYNOPSIS

U 10. epizodi pogledajte s kakvim se sve neobičnim sitacijama u deset dana susreću dvije Višnje. Višnjica (43), urbana zagrebačka mama, živi s dvije kćeri Jelenom (19) i Paolom (5), a managerski posao kojim se već dugo bavi nije je spriječio da se upusti u avanturu zvanu Mijenjam ženu. Suprug Darko (45), s kojim je u drugom braku, već je naviknuo na nesvakidašnje poteze svoje pričljive i temperamentne žene, a ulogu zamjenskog supruga je prihvatio s puno duha i entuzijazma. Žive u prostranoj kući, a posjeduju ranč na Plitvicama i kamp kućicu, 2 auta, bicikl, motor, jahtu i čamac. Tako će zamjenska mama imati priliku uživati u svim luksuzima svoje nove obitelji.
Višnja (30) dolazi sa žumberačkih brega iz sela Svrževo. Dani ove, na prvi pogled, klasične seoske domaćice prolaze svojim ustaljenim tijekom u brizi za djecu Magdalenu (4) i Luciju (2), supruga Željka (42) te svekra Stjepana (72). Ispričat će nam i kako je svog supruga upoznala preko bivšeg muža koji je bio njegov prijatelj... Naravno, tu su i domaće životinje - kokoši, svinje, ovce te kućni ljubimci koji svakodnevno zahtijevaju svoj dio vremena i pažnje.
Doručak u krevet, tamburice, romantika na konjskim saonicama te godišnjica braka, samo su dio onoga što su Višnje doživjele u novim obiteljima, a kakve je tragove na njih, pa i na cijelo jedno selo ostavila ova desetodnevna avantura saznat ćemo u današnjoj emisiji.

RUNTIME: 60 min

Photos

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Hairy Bikers Go North (2021)

    image
    The Hairy Bikers return with a new series exploring the best food from the north of England on a road trip from east to west. Si and Dave cook everything from...
  • On the Cities' Rooftops (2016)

    image
    How is life on major cities' roofs? Explore apartment buildings, vistas and monuments and discover unsuspected treasures: the city's rooftops. By day and night,...
  • Richard Hammond's Workshop (2021)

    image
    Richard Hammond starts a prestige classic car restoration and repair business near his hometown in Herefordshire.
  • City Chic

    image
    The home of the latest fashion in plus size clothing from City Chic!
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.