poster

Mijenjam ženu

FRAUENTAUSCH (2005)

Documentary | Croatia

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

SEASON: 1

EPISODE: 4

SYNOPSIS

Anica, nezaposlena ekonomistica iz situirane obitelji u zagrebačkom predgrađu isprobat će čari života u malome mjestu Brod Moravice u Gorskom kotaru. Emisija "Mijenjam ženu" omogućit će joj da proživi 10 dana na siromašnom seoskom imanju mame Draženke.
Anica živi u Sesvetama sa svojim mužem, arogantnim vatrogascom Marijanom i dvije kćeri - Andreom i Laurom.
Prema Aničinim riječima najčešće razmirice u njezinoj obitelji vrte se oko novca, što joj posebno smeta jer ju je višegodišnja uzaludna potraga za poslom stavila u financijsku ovisnost o mužu. Draženka novcu pristupa mnogo ležernije, a ljubav i razumijevanje smatra receptom za sretan život. Nažalost, i jedno i drugo joj je često nedostajalo, ali ističe kako se i njoj napokon nasmiješila sreća kad je preko oglasa u novinama upoznala sadašnjeg supruga Davora s kojim ima i sina Gorana. Draženka je zadovoljna kako se njezin povučeni, ali na trenutke i nagao suprug odnosi prema djeci, a posebno prema njena dva sina iz prethodnih veza: Mariu i Vedranu.
Boravak u zamjenskim obiteljima objema je ženama pružio niz novih iskustava. Anica se iskazala u muženju koza, dok joj čuvanje svinja baš i nije išlo od ruke. Draženki je zamjenski suprug omogućio da iskusi posao vatrogasca, a nakon 10 dana u obitelji Brozović, ni na trbušni ples više ne gleda istim očima.
Zabava i nove, neobične situacije samo su dio onoga što su Anica i Draženka proživjele u novim obiteljima, a koliko je ova zamjena promijenila obje žene i njihov pogled na vlastitu obitelj saznat ćemo u emisiji.

RUNTIME: 60 min

Photos

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • China Uncovered

    image
  • 24 Hours in A&E (2011)

    image
    British television series following the hard and dedicated work of the NHS doctors and nurses battling to keep Britain alive and well.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • City Chic

    image
    The home of the latest fashion in plus size clothing from City Chic!
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.