poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Soap opera | Venezuela, Colombia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 116

SYNOPSIS

Fabiola i Alonso vode ljubav, obećaju si da se nikada neće razdvojiti. Olegario i policijski načelnik José su ih našli, ulaze u kuću i ondje Fabiola objasni da nije oteta, da je ondje svojom voljom. Policija se povuče, a Olegario kaže Fabioli da od toga dana ona nije više njegova kći. Fabiola se sukobi s njim i kaže mu da je ona Tuliova kći. Olegario to niječe i kaže joj da je Alonso oženjen. Fabiola opet ne vjeruje Alonsu i kaje se što je napustila Sergija. Olegario predbacuje Ricardi jer je rekla Fabioli istinu i prijeti joj da će je ubiti. Corina otkrije na Maleninoj web stranici da je ona Cayena. Ona pleše, a s njom je Sergio. Dolazi Zenaida i na računalu ostaje otvorena web stranica. Olegario dolazi nakon susreta s Fabiolom i Ricardom, otvori računalo i vidi Maleninu web stranicu. Odlazi bijesan k njoj i vidi da je Amparo popila tablete i da je bez svijesti.

Photos

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.