poster

U mreži Prvog

U mreži Prvog

Political | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

HDZ je ostvario treću pobjedu na parlamentarnim izborima, ali mora pronaći 15 ruku za većinu u Saboru. Dok Plenković tvrdi da nema teoretske šanse da netko drugi sastavlja Vladu, Rijeke pravde predvođene SDP-om i Peđom Grbinom istodobno tvrde suprotno i razgovaraju s ostalim strankama. Sigurno je da u postizbornoj jednadžbi većinu, bez dogovora, ne može ostvariti nitko. Predsjednik Milanović pak poručuje da je Ustav jasan, a on će se u odluci o mandataru držati slova i duha Ustava iako ga Plenković cijelu kampanju naziva njegovim kršiteljem. Drži li Domovinski pokret konce u rukama ili se novi saziv može složiti bez njih? Hoće li se Plenković i HDZ odreći dosadašnjeg partnera SDSS-a? Je li moguća manjinska vlada koju zagovara Možemo? O izbornim kombinacijama i mogućim iznenađenjima razgovaramo u mreži Prvog s političkim i komunikacijskim stručnjacima.
Gosti su: Jerko Trogrlić i Maro Alavanja.

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • The Bottom Line

    image
  • Global Watch

    image
    GLOBAL WATCH is a 60 minute-long news program. The show stresses Chinese elements, emphasizing China's perspective, policies and stories.
  • Counting the Cost

    image
    A weekly look at the world's top business and economics stories.
  • Witness (2019)

    image
    Acclaimed documentaries from across the globe bringing world issues into focus through personal stories.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.