poster

Labyrinths of Passion

Laberintos de Pasión (1999)

Soap opera | Mexico

Where to watch
Show not available in country

EPISODE: 28

SYNOPSIS

Pedro odlazi do Gabrielove kuće razgovarati s Julietom, ali ona ga ne želi vidjeti. On svejedno odlazi u njezinu sobu i nakon kratke svađe poljubi je nasilu te oni, ljubeći se, padnu na krevet. U tom trenutku u sobu ulazi Gabriel. Kad ih vidi, zgrabi Pedra i pokusa ga izgurati iz sobe. Svađaju se, naguravaju i viču dok ne uđu Lauro i Marissa koji ih s Julietom pokusaju razdvojiti. Pedro poslusa Julietu i odlazi, ali dogovore se da će se vidjeti sljedeći dan. Nakon toga Marissa kaže Julieti da je na njezinoj strani i da će učiniti sve sto je u njezinoj moći da uvjeri Gabriela da grijesi. Za to vrijeme Gabriel kaže Lauru da voli Julietu vise od svega iako zna da to nije u redu. Marissa čuje razgovor iako je oni ne vide. Za to vrijeme Genaro obeća Nadiji da će učiniti sve da se Pedro oženi njome. Sljedeći dan Marissa se nađe s Pedrom i kaže mu da Julietu može imati samo ako pobjegne s njom i ako se vjenčaju.

Photos

Labirint strasti 01Labirint strasti 02Labirint strasti 03Labirint strasti 04Labirint strasti 06Labirint strasti 07Labirint strasti 08Labirint strasti 09Labirint strasti 10Labirint strasti 11Labirint strasti 12

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.