poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

Talk-show | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 8

SYNOPSIS

U osmoj epizodi „InDizajna s Mirjanom Mikulec“ posjetit ćemo jedan od najatraktivnije uređenih zagrebačkih restorana, Bocca marai. Inspiraciju i trendove pronaći ćemo u mnoštvu tek procvjetalog bilja koje može oplemeniti vaš dom, s posebnim naglaskom na vertikalne vrtove koji će svaki prostor pretvoriti u oazu zelenila. U rubrici Stvaramo dom vidjet ćemo koji su najnoviji trendovi keramičkih pločica, kako se postavljaju, što je bitno prilikom odabira i kako to sve kombinirati. U Makeoveru ćemo jednu tmurnu sobu pretvoriti u živahnu i razigranu prostoriju, a dio postojećeg namještaja restaurirati i dobiti potpuno nove pop-art komade.

RUNTIME: 30 min

Photos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Morning Live (2020)

    image
    Kym Marsh and Gethin Jones present a lively mix of topical content and expert advice.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Joel Osteen (1999)

    image
    Evangelist Joel Osteen hosts weekly religious services at his Lakewood Church in Houston.
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.