poster

Super chef: revijalni program

Super chef (2023)

Cooking | Bosnia And Herzegovina

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 55 - revijalni program

SYNOPSIS

Super chef naziv je kulinarskog šou-programa Hayat TV-a. Ovo je šou program koji ima namjeru pomiriti zabavu i ljubav prema kuhanju, a to će kandidatima priuštiti takmičenje koje će pamtiti.
Kuhamo jednostavno, svakodnevna jela i od srca. Repliciramo recepte koji nas podsjećaju na situacije ili ljude. U ovom serijalu naši su gosti naši gledatelji, upoznajemo se s okusima koje baštini bh. čovjek. Poenta ovo kulinarskog šoua nije u moranju, nego u želji, jer najljepši okusi nastaju iz ljubavi. Okusi koje prezentuju naši takmičari jesu ono što oni nose u sebi, jer upravo ono što skuhaju govori sve o njima. Žiri nosi isti osjećaj. Jedan je profesionalni, objektivni, a drugi apsolutno subjektivni. Suština je zadovoljiti nepca dva različita profila, chefa i amatera. Uloga chefa jeste uputiti takmičare i prepoznati nijanse, onaj jedan okus koji takmičare uvodi u svijet kulinarstva. Uloga amatera, gurmana jeste iskazati subjektivni dojam jela i time prosuditi je li zadovoljeno i nepce prosječnog gurmana. Okusi, priče i ljudi su različiti, zato svako od njih ima priliku bit najbolji!

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.