poster

Na večeri kod Ljube Bulajića

Na večeri kod...

Entertainment | Serbia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Sam glumac otkrio je kako se, na nagovor oca, reditelja, okrenuo glumi, šta misli o svojim dosadašnjim ulogama ali je govorio i o svojim omiljenim hobijima, poput pecanja, mada je o tome i njegov kum imao štošta da kaže.
Kako se snašao na pijaci i kako je ugostio raspevane i elegantne Slaniše videćete na večeri koja je kao poslednja, prethodila velikom finalu kada su se konačno obe ekipe u punom sastavu našle oči u oči.
Ko je proglasilo pobednika i ko je u ime bolje ekipe nagradu, ček na milion dinara uručio Udruženju samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom "Plava školjka" iz Beograda videćete u ponedeljak, upravo na večeri kod Ljube Bulajića.

Photos

Na večeri kod Ljube BulajićaNa večeri kod Ljube BulajićaNa večeri kod Ljube BulajićaNa večeri kod Ljube BulajićaNa večeri kod Ljube Bulajića

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • This Morning (1988)

    image
    A mix of celebrity interviews, showbiz news, topical discussion, competitions, health, and more.
  • Pointless (2009)

    image
    A twist on the classic quiz show formula, contestants search through the depths of their knowledge in an attempt to score as few points as possible.
  • Pointless Celebrities (2010)

    image
    Celebrities try to find the most obscure answers to win money for their chosen charities.
  • Entertainment News On 5

    image
    A daily round-up of showbiz news and gossip from around the world, focusing on celebrities, movies, music and entertainment.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.