poster

Valerija

Valeria (2008)

Soap opera | Venezuela, United States

Where to watch
Show not available in country
User rating: 10/10

EPISODE: 46

SYNOPSIS

Valeria uvjerava Tatianu da uzme Lauru iz Riquelmeove kuće kako bi je vratila Valeriji. Da uzme djevojčicu i sakrije ju dok se ne pojavi njezin otac, a zatim da kaže istinu na sudu. Valeria u očaju nazove Miroslavu i kaže joj da zna istinu i da će vratiti svoju kćer. Miroslava joj kaže da će sve zanijekati i uvjeri je da je Leopoldo smislio cijeli plan. Miroslava kaže Leopoldu da im Valeria želi oduzeti kćer i odvesti je daleko od njih. Daniel odlučuje Valeriji reći istinu, kao i razlog zašto joj to nije rekao prije. Ona se osjeća izdano i zamoli ga da je zauvijek zaboravi. Kada Tatiana i Valeria nađu djevojčicu i spremaju se napustiti Riquelmeovu kuću, pojavi se Hugo koji je promatrao kuću slijedeći Samuelovu naredbu. Hugo kaže Valeriji da će je ubiti i da će ostalima reći da je ona htjela oteti djevojčicu. Sprema se pucati, ali Manon ga udari u glavu, a zatim Valeria i Manon uzmu Lauru. Sakrit će se u Hipólitinoj kući.

Photos

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.