poster

Dog Patrol

Dog Squad (2011)

Documentary | New Zealand

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 8

EPISODE: 1

SYNOPSIS

Zavirite u život nekih od najmarljivijih pasa na svijetu. To su radni psi koji dane provode u ophodnji na cestama, u susjedstvima, zračnim lukama i nacionalnim parkovima. Pratite svoje omiljene junake - policajca Teda, psa za otkrivanje droge i njegova partnera Mauricea; Liz i njezina psa tragača bigla Watchmana koji predano radi svoj posao u zračnoj luci u Aucklandu; te policijsku ekipu psećeg Delta tima Lyala i Brocka koji su nedavno primili nagradu za hrabrost. Pratite ove predane pse i njihove voditelje u južnom Aucklandu na Novom Zelandu dok obavljaju svoje svakodnevne zadatke za policiju, zatvorski sustav, osiguranje zračnih luka i Ministarstvo zaštite okoliša.
Jason i Farris iz ekipe Delta izlaze na ulice Whaganuija i hvataju se u koštac s pljačkašima, prekidaju ulične tučnjave i smiruju posvađane susjede. Ekipa u Taurangi lovi palikuće i juri gradom za provalnicima. Neki policijski psi obučeni su za traženje droge koja se krijumčari preko državnih granica, a drugi prate miris velike količine novca. Pseća ekipa Ministarstva zaštite okoliša na krajnjem jugu ulazi u trag mladuncima novozelandske sultanke (takahe) koji su se nedavno izlegli.

Photos

Dog PatrolDog PatrolDog PatrolDog PatrolDog PatrolDog PatrolDog PatrolTCB

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • George Clarke's Old House, New Home (2016)

    image
    Each episode features two properties, from Victorian to Gothic, Arts and Crafts to Georgian - each one is beautifully crafted at the time it was built but as time...
  • American Pickers (2010)

    image
    Mike and Frank are pickers that travel the country and literally would go anywhere just for the prospects of finding antique gold. With the assistance of Danielle...
  • Bargain-Loving Brits in the Sun (2016)

    image
    Follows the lives of British people who have opted to move to Benidorm for a low-cost life full of fun in the sun.
  • Aussie Gold Hunters (2016)

    image
    Three teams of gold prospectors take a gamble to strike it big, deep in the wild west of outback Australia.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.