poster

CAMALEONES

CAMALEONES (2009)

Soap opera | Mexico

Where to watch
Show not available in country
User rating: 9/10

SEASON: 1

EPISODE: 135

SYNOPSIS

Armando, Sebastián i Valentina oslobođeni su zahvaljujući videosnimci kuju je poslao Gospodar, u kojoj kaže da ih je natjerao da učine sve što su učinili.
Augusta premještaju u zatvor s maksimalnim mjerama sigurnosti, no Morales mu pomogne pobjeći.Učenici škole San Bartolomé slave jer su pobijedili na olimpijadi iz umjetnosti.Sudac Saavedra kaže Franciski da je Catalina doživjela nesreću kada je vozila djecu u autu, no nitko nije teško ozlijeđen. Također joj kaže da je Augusto pobjegao.Augusto pokušava natjerati Valentinu da skoči s terase, a ona ga moli da je ostavi na miru jer je trudna. Uto stiže Leónidas i kaže Augustu da je on zapravo Horacio García Montaño. Operirao je lice kako ga ne bi prepoznao jer je ubio njegova sina i uništio mu život.

Photos

Kameleoni 01Kameleoni 02Kameleoni 03Kameleoni 04Kameleoni 05Kameleoni 06Kameleoni 07Kameleoni 08Kameleoni 09Kameleoni 10Kameleoni 11Kameleoni 12Kameleoni 13Kameleoni 14Kameleoni 15

Reviews


No reviews
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.